Studio Aromatic

Strategie & positionering | Social advertising | Social media management

Studio Aromatic verkoopt unisex parfums in een nichemarkt. FRANKLY versnelt de groei van de webshop en ondersteunt op het gebied van online advertising en social media.Ā 

Strategie & positionering

De kernwaarden van Studio Aromatic vormen de basis voor hun strategie en positionering in de nichemarkt van unisex parfums. Deze waarden helpen het merk om zich te onderscheiden en een diepere connectie met hun doelgroep te creĆ«ren. Door deze kernwaarden te integreren in hun strategie en positionering, bouwt Studio Aromatic aan een sterk en herkenbaar merk dat resoneert met hun doelgroep.Ā 

Social advertising

Voor Studio Aromatic ontwikkelen en beheren we gerichte online advertentiecampagnes die speciaal zijn ontworpen om hun specifieke doelgroep te bereiken. We maken gebruik van geavanceerde targetingmethoden en data-analyse om ervoor te zorgen dat de advertenties zichtbaar zijn voor mensen die geĆÆnteresseerd zijn in nicheparfums. Dit resulteert in een toenemende conversie en een groeiende klantengroep.

Social media management

Met social media kan Studio Aromatic hun merkverhaal op een creatieve en authentieke manier vertellen. Het delen van verhalen achter de geuren, het productieproces en klantbeoordelingen helpt om een emotionele connectie met het publiek op te bouwen. Daarnaast bieden de social media kanalen waardevolle inzichten in klantgedrag en -voorkeuren. Door het analyseren van engagement, likes, shares en comments, kan Studio Aromatic beter begrijpen wat hun doelgroep aanspreekt en hun strategie daarop aanpassen.

Benieuwd geworden naar Studio Aromatic? Kijk voor meer informatie op hun website.

Meer online zichtbaarheid voor jouw bedrijf?

Wil je net zoals Studio AromaticĀ  jouw social media kanalen laten uitbesteden of een online campage? We staan graag voor je klaar! Ook voor andere vraagstukken op het gebied van online marketing kun je bij ons terecht. Vul het contact formulier hieronder in, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!